Q1: If the sensor is deleted from Milesight IoT Cloud, it is possible to restore all previous data?
Answer: No, the data will also be deleted in cloud background, which is also for the protection of customer privacy considerations. So please note this point when deleting a device.
Q2: Can UC11-N1 be connected to the Milesight IoT Cloud directly?
Answer: No, the controller must be connected to Milesight IoT Cloud by associating a Milesight gateway.
Q3: Is it possible to connect same sensor to two gateways on Milesight IoT Cloud?
Answer: No, the sensor only can be connected to the one gateway. Besides, Milesight IoT Cloud only supports OTAA as join type of the sensor.
Q4: Is it posible to see sensor data report for a time period and etc in Milesight IoT Cloud?
Answer: Yes, you can export data from Milesight IoT Cloud.
Q5: Is there a limit to the number of devices the Milesight VPN can handle?
Answer: It's up to the license you choose, but under a thousand is undisputed.
Q6: Do you already have a platform for the management of irrigation valves through your controllers?
Answer: Yes, Milesight IoT Cloud can remote control valves.
Q7: Is UR3x Routers and Milesight VPN natively support ipv6?
Answer: UR3x is now supports ipv6, Milesight VPN isn't.
Q8: Is Milesight IoT Cloud supporting SMS function?
Answer: No, Milesight IoT Cloud only supports E-mail or App push service now.
Was this article helpful?
That’s Great!
Thank you for your feedback
Sorry! We couldn't be helpful
Thank you for your feedback
Feedback sent
We appreciate your effort and will try to fix the article